viernes, 27 de septiembre de 2013

Voki



El voki és una eina 2.0 molt útil per fer presentacions més divertides, interactives, entretingudes amb infants. És una eina que pot fer la classe molt més interactiva i on els alumnes poden sentir més interès sobre què es treballa a classe.

Personalment la recomano.

Vídeo

Edu3.cat


Una webquest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d'internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d'un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats. (Definició consensuada a les segones jornades de Webquest, 2006).
Recuperat a http://ca.wikipedia.org/wiki/Webquest

Després de fer una breu introducció que és una webquest puc explicar l'activitat que vam fer a classe de GITIC. En aquest vídeo podem veure una webquest i com és el seu funcionament. Una webquest és una manera d'ensenyar més didàctica, divertida, amb ordinadors. És molt útil, ja que, les classes són més interactives i la gent pot viure molt més el tema que es tracta. A l'edu3.cat podem trobar diferents vídeos sobre temes, assignatures que es tracten a l'escola, per exemple, ciències socials, educació física, tecnologia, etc.

Presentació del blog

Hola em dic Cristina i sóc estudiant de primer de educació primària a la universitat blanquerna.

M'agraden molt els esports i fins ara he practicat atletisme i bàsquet. També he treballat amb nens de primària i d'infantil fent de monitora de natació i bàsquet.

En aquest blog podreu trobar el que treballem a les classes de GITIC.

Les fotos que podeu veure en aquesta entrada són d'aquest estiu a NY.