viernes, 25 de octubre de 2013

Analitzem Blocs educatius

El contingut és sobre l'escola Cuca Fera, on pengen fotos de les activitats que van realitzant els infants.
En l'estructura podem trobar la capçalera, les entrades on surt la data i l'hora en què ha sigut feta la publicació, trobem rss o feed.
És un bloc molt útil pels pares, ja que poden veure el dia a dia dels seus fills a l'escola, poden guardar les fotos que van penjant i així tenir records dels seus fills amb els seus companys i mestres.
Els principals continguts d'aquest bloc són explicacions de les activitats que venen amb una foto adjunta, a més a més d'aquestes entrades els pares hi comenten molt.

En el bloc podem observar que es fan descripcions de les activitats que es duen a terme en l’escola, hi ha molts tipus de classificacions dels blocs, però aquest seria un bloc educatiu.
És molt útil perquè les famílies poden veure les fotos dels seus fills i les poden comentar.
És una eina útil per a què els pares puguin estar informats en tot moment que fan els seus fills a classe.

Les persones encarregades de publicar en aquest bloc són els diferents treballadors d’aquesta escola. 
En el bloc podem trobar diferents blocs, per tant diríem que és una blogosfera composta en diferents blocs per a cada aula i curs.
Podem trobar diferents widget o plugin, un calendari, un rellotge, hi ha diferents arxius depenent del mes que sigui i estan arxivades les activitats de cada mes. 
Es veuen visibles els comentaris que fan els pares i està vinculat a altres blocs d’interès (llista de blogs). 
En aquest bloc no trobem cap etiqueta.
En aquesta escola han decidit fer servir la plataforma blocs.xtec.cat en comptes de la que normalment utilitzem que és blogger.
Com ja he dit abans les entrades són descriptives i explicatives acompanyades de diferents imatges, ja que en aquest bloc es treballen les competències educatives.
Pel que fa referència als comentaris que hi ha en el bloc, podríem dir que són molt abundants.
El blog va dirigit als pares que porten als seus alumnes al centre i per aquells que encara no han decidit on portar als seus fills.
Una cosa curiosa d'aquest bloc és que té vinculades diferents blocs, enllaços.


No hay comentarios:

Publicar un comentario