viernes, 13 de diciembre de 2013

Conclusions GITIC



Tanquem el semestre amb les conclusions de GITIC, a dalt podem observar un popplet, és a dir, un resum de tot aquests mesos amb allò que hem anat aprenent. 

Com a futurs mestres necessitem dominar les eines digitals per poder informar i protegir als nostres alumnes de tots els perills que poden ocasionar una dolenta utilització d'aquestes tecnologies. Hem d'ensenyar als infants a saber digerir tota la informació que trobem a la xarxa i prevenir una infoxificació (excés d'informació que no es pot pair). 

Durant tot aquest temps, a les classes de GITIC, hem anat participant activament en el nostre procés d'aprenentatge. Per començar, vam anar cultivant la nostra creativitat amb diferents activitats que l'Elena ens proposava. A més a més, tots els treballs han sigut en parelles o grups, això ha fet que milloréssim les nostres habilitats de treball cooperatiu. 

Després de realitzar les activitats, les penjàvem al nostre blog i fèiem una reflexió personal sobre aquella activitat i quina utilització trobàvem que tenia per a l'educació. 

Per acabar, m'agradaria dir que he après molt al llarg d'aquests mesos i que he descobert moltes eines que no sabia que existien, o bé no les havia fet servir mai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario